Restaurants

Superfast Ferries is onder meer beroemd voor zijn buitengewone keuken. Bezoek ons selfservice restaurant of ons à la carte restaurant en maak een absoluut culinair hoogtepunt van uw reis. Wij wensen u alvast... smakelijk eten!

A La Carte A La Carte Restaurant - Een onvergetelijke ervaring in een stijlvol kader waar maaltijden van de allerhoogste kwaliteit op het menu staan. Een uitgelezen wijnkaart en vriendelijke bediening zorgen voor de ideale aankleding van een heerlijk diner. Onze restaurants genieten de erkenning van de toonaangevende internationale gastronomievereniging, de Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs.

Buffet Buffet Restaurant - In ons buffetrestaurant kunt u terecht voor het ontbijt of het diner. Dankzij de brede keuze aan lokale en internationale gerechten vinden alle gasten hier zeker iets van hun gading.(Beschikbaar op de Baltische zee en de Noordzee).


Self service Self service - Ons Self Service restaurant bied een brede selectie van heerlijke internationale en Griekse gerechten te samen met verse salades, groenten, nagerechten en vers fruit. De ideale keuze voor hoogwaardige gerechten tegen een redelijke prijs. (beschikbaar op de Adriatische zee)

Tip: Alle gangbare creditcards worden aanvaard aan boord van onze schepen.