Italië - Griekenland

De marktleider van de Adriatische Zee

Italie - Griekenland

Welkom in de wereld van Superfast Ferries;

Het werkterrein van de Attica Group is gelegen in de scheepvaartsector passagierstransport en wij bieden een onvergetelijke reiservaring net de schepen van Superfast Ferries en Blue Star Ferries over de Adriatische Zee en de Egeďsche zee.

De vloot van Attica Group telt 13 moderne, technologische geavanceerde schepen die garant staan voor een hoge kwaliteit aan service voor de passagiers, vrachtwagens en personenauto’s.

Zowel voor reizen tussen Italië en Griekenland als voor verkenning van de prachtige Egeďsche eilanden biedt de Attica Group de beste middelen. Door voortdurend te investeren in nieuwe schepen en met de best mogelijke service en comfort voor de passagiers in ons vaandel – en dit alles onder het motto “waar voor je geld” – zijn we er in geslaagd een leidende positie in deze markt te behouden en de voorkeur van de reizigers te genieten.

Nieuwe Schepen

Bij de Attica Group is de laatste tijd boeiend geweest voor iedereen. Ten eerste vanwege de twee laatste aanwinsten van onze vloot: De nieuwgebouwde schepen Superfast I & Superfast II, beide supermoderne schepen. Daarnaast staan er momenteel twee nieuwe Blue Star Schepen op stapel die in 2011 en 2012 zullen worden opgeleverd.

Dagelijkse Verbinding naar Kreta

Onze nieuwe dagelijkse verbinding met Kreta is een groot succes. Waarbij de passagiers voor Kreta uiteraard dezelfde voortreffelijke service genieten als degene die de Adriatische Zee oversteken.

PURE hutten

Superfast VI en de Superfast XI zijn de eerste veerboten ter wereld die voorzien zijn van een nieuwe exclusieve categorie hutten; PURE hutten. Deze speciaal hypoallergenische hutten zijn voorzien van een luchtzuiveringssysteem dat personen die lijden aan allergie of astma het grootst mogelijke comfort biedt.

In 2011 zullen we, net als in de voorgaande jaren, onze uiterste best blijven doen u van een unieke reis en slaap ervaring te laten genieten.

Nogmaals onze dank voor het kiezen van Superfast Ferries.
Wij wensen u een goede reis!